Sayfalar

20 Ocak 2023 Cuma

şikayetvar.com






Mesleğim gereği müşteri şikayetlerini takip ediyorum. Bir mağazada  canlı gördüğüm olaya şikayetvar.com'da denk geldim. Şikayet eden sözde mağdur, mağdurluk katsayısını yükseltmek için baya bir sallamasyon şikayet yorumu yapmış. Hani olayı görmesem inanacağım. Hem olayı büyütmüş, hemde mağaza personeline hakarette bulunmuş. Kurumsal görünen bu tip platformlar, olayın aslını astarını araştırmadan nasıl firmayı ve kişileri karalayan yorumlara zırt diye sayfasında yer verebiliyor enteresan.



12 yorum:

  1. Her şeyi şikayet eder oldu artık insanlar. Çoğu belki haklıdır ama durumu abartanlar da var. Hayatta aksilikler hep çıkabilir, kabullenmek gerek, kusursuz kimse yok.

    YanıtlaSil
  2. Hakkımızı aramaktan yanayım. Bazı durumlar şikayeti hak ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ona sözümüz yok. Bizim sıkıntımız, hakkımızı ararken, işe yalan katıp kurum ve kişilerin rencide edilmesi.

      Sil
  3. pekii teşekkürler öğrenmiş olduk şikauet var ı :)

    YanıtlaSil
  4. Bence gayet gerekli bir platform oldukça profesyonel çalışıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olayın aslını astarını araştırmadan, direk müşteri yorumlarını paylaşarak ne kadar profesyonel oldukları ortada. :)

      Sil
  5. Haklı şikayetlerin yanında bu türden olanlar maalesef platformu etkiliyor. Haklısınız.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.
    Verdiğiniz bilgilerle durumu açıklığa kavuşturduğunuz için teşekkür ederim. Haklı olmadığı halde, velinimetliliğini kullanmakla birlikte, işletmenin iyi niyetini de su-i istimal etmek suretiyle ortalığı velveleye veren müşteriler de yok değil tabi.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  7. Her türlü işimize yarayacak şeyler sömürülüyor maalesef. Keşke insanlarda empati yeteneği gelişse biraz..

    YanıtlaSil
  8. Şikayet etmiş olmak için şikayet eden insanlar var. Böyle yaparak gerçekten mağdur olan insanların problemlerinin çözülmesini de engelliyorlar.

    YanıtlaSil
  9. Mesleğinizin bu olduğunu bilmiyordum, özel sektördeyim ve bu şikayet konusu çok derin geliyor bana; can sıkıcı. yerinde olmadığı sürece. Dertli konumdan girildi şuan, uzatmayayım, haklısın diyeyim direkt.

    YanıtlaSil