Sayfalar

11 Şubat 2019 Pazartesi

Sinema-Dizi / The Punisher (İnfazcı)






The Punisher (İnfazcı)

Son dönemlerde Netflix’te önerilerde bu dizi karışıma çıkıp duruyordu. 1. sezon itibariyle izledim ve güzel, ilgi çekici buldum.

Dizinin adından da anladığınız gibi başrol karakterimiz bir infazcı. Kendisi eski bir Deniz Piyadesi. Dövüş tekniği, donanımı, bilgisi ile tam bir psikopat, ölüm makinası.

Irak’ta görevliyken birliklerine, Taliban milislerine bağlı bir alana operasyon emri gelir, ama bu emir gizli, yasa dışı bir emir olup ABD hükumetinin haberi yoktur. Askerler resmen ateşe atılır ve bunun sistematik olarak ABD askerlerini ufak ufak öldürmek üzerine, arka planda  daha büyük bir şeye hizmet ettiği anlaşılır.  Bizim infazcı, kendilerini ateşe atan  amirini yere serer, ülkesine döner. Bunun sonucunda İnfazcının ailesi katledilir. İnfazcı daha sonra bunlardan intikam almak için yer altına iner ve gemileri yakar. Esas  macera bundan sonra başlar.

Oyunculuk, kurgulanmış sahneler,zeka dolu stratejiler ile bu diziyi izlemeye devam kararı aldım. Bu tip dizileri sevenlere şiddetle tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder