Sayfalar

28 Temmuz 2019 Pazar

Belgesel - Abducted in Plain Sight




Bir sapık profili düşünün, karşısındaki ailenin 12 yaşındaki kızını kendine bağlamış, kızın annesinin gönlünü çalmış aynı zamanda kızın babasıyla da bir takım bir şeyler yaşamış olsun.


Konuya belki bir anda daldım belki ama, belgeseli izlerken mahkeme kayıtları ve ispatlı belgeleri görmesem bunu kesinlikle kurgu zannederdim. Çünkü kusura bakmayın bir aile bu kadar geri zekalı olamaz. Tamam başroldeki sapık çok zeki olabilir ama bu olaylar bu dereceye kadar ilerlerken aile nasıl hiçbir şeyin farkına varamaz çok enteresan.


Kıyısından konusuna değineyim geri kalanı size kalsın.


Kendi halinde yaşayan bir aileye bir adam musallat olur. Bu ailenin kız çocukları vardır. Kızlardan 12 yaşında olanına bu adam saplantılı derecede aşık olur. Bazı para-normal miş gibi kurguladığı oyunlarla kızı korkutup kendine bağlar. İşler öyle bir noktaya gelir ki kız adamdan ayrılamaz, adamla yaşamaya başlar.


Bu süre zarfında kızın annesiyle de ilişki yaşar. Anne ile ilişki yaşanmasının sebebi ileride olabilecek olaylar karşısında annenin sesini kesmektir aslında. Anne ile olan ilişkisini bir nevi sigorta olarak kullanır.


Tüm aileyi derin planlar ile avucunun içine alan pedofili, her türlü hukuki sıkıştırmadan uzun süre yırtar. 


Son olarak şunu belirteyim. Belgesel süresince tanıkların bazı ifadeler rahatsızlık verebilir, çünkü olaylar açık seçik anlatılıyor önceden uyarayım.

9 yorum:

  1. Erdemlerden yoksun insanlardan her türlü davranış beklenir bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, belgeseli izleyince insan şok oluyor.

      Sil
  2. İlk okuyunca Müge Anlı olaylarını andırdı. Merak uyandırıcı, araştırıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belgeselde de organize şekilde yapılmış psikolojik stratejiler var. İzlemenizi tavsiye ederim.

      Sil
  3. Evet maalesef çok iğrenç. Bunun yanında ailenin olayları fark edememesi ayrı bir garip durum.

    YanıtlaSil
  4. Çok ilginç bir belgeselmiş bu. Kesinlikle izleyeceğim. Evet olaylar çok tiksinç ailenin fark etmemesi de tuhaf. İzlediğim zaman düşüncelerimi paylaşacağım sizinle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka izlemenizi tavsiye derim. Bir ailenin bile bile nasıl manipüle edildiğini göreceksiniz.

      Sil
  5. Adam sapık ama daha çok zeki sapık :). Adamın ileri derecede zekiliğinin yanında ailede ileri derecede geri zekalıymış.Kanıtları vs olmasa kurgu falan zannedecektim. Bir aile bu kadar mı rahat uyutulur.

    YanıtlaSil
  6. Zaten ailenin her bireyini bir şekilde kendine bağlıyor.İleride olabileceklere yönelik o bağladığı kozu ,koz olarak kullanıyor.

    YanıtlaSil